با سلام و عرض ارادت خدمت دوستان عزیز
با توجه به سوالات فروان دوستان در مورد بالا بودن قیمت کبوتر گوشتی کینگ و مونداین و به صرفه نبودن استفاده برای گوشت تصمیم گرفتم پستی در این مورد قرار بدم
در ابتدا دوستان باید هدف خودشون رو از نگهداری کبوتر گوشتی مشخص کنن
که:
۱.هدف استفاده از گوشت کبوتر و فروش و مصرف گوشت کبوتر هست
۲.هدف کسب درامد و نگهداری نژاد های پر بازده تر و پر سود تر کبوتر گوشتی هست
۳. هر دو مورد هدف هست
در توضیح موارد بالا باید اضافه کنم که:
۱.اگر شما تصمیم به نگهداری کبوتر برای تولید گوشت تنها و مصرف گوشت دارید در حال حاضر به صرفه ترین گزینه و ارزان ترین نژاد کبوتر گوشتی نژاد یوتی لیتی هست که با خرید ۱ جفت کبوتر سالانه ۸ جفت جوجه که فقط برای تولید گوشت قابل استفاده هست خواهید داشت و زیاد روی فروش اون به عنوان مولد با سود بیشتر حساب نکنید
۲.اگر هدف شما کسب درامد و تکثیر نژاد های با کیفیت بالاتر هست گزینه ها بیشتر میشه و میتونید روی کینگ و موندین تگزان جاینت هومر سرمایه گذاری کنید
این نژاد ها به خاطر وارداتی بودن قیمت بالایی دارن و تعداد زیادی از این نژاد ها داخل ایران نیست و فعلا باید برای نسل کشی روی اونها کار کرد تا موقعی که به تولید انبوه برسند و قیمت ها پایین بیاد
شما با سر مایه گذاری اولیه بیشتر نسبت به نژاد یوتی لیتی چند جفت از این نژاد ها رو خریداری میکنید و جوجه هایی که به دست میارید به سرعت سرمایه گذاری اولیه رو جبران میکنن و از جهت تولید گوشت این نژاد ها گوشت بیشتر تولید میکنن و جوجه های انها به راحتی در بازار قابل فروش هست و به صورت هم گوشتی و هم مولد فروشی قابل فروش هست
۳.اگر شما همزمان تصمیم دارید که گوشت تولید کنید و از اون استفاده کنید و هم نژاد های خوب و پر بازده رو پرورش بدید توصیه ای که به دوستان میشه کرد اینه که هم زمان اگر مشکل جا ندارید چند جفت یوتی لیتی و چند جفت از نژاد مورد نظر خودتون تهیه کنید و از یوتی لیتی ها برای تولید گوشت و حمال برای نژاد های دیگه استفاده کنید که بهترین روش که بیشتر دوستان و از جمله خودم با این روش کار میکنم این روش هست و بازده بهتری دارد
دوستان گفتن این نکته لازم هست که بیشتر نژاد های کبوتر گوشتی هم به عنوان کبوتر گوشتی و هم به عنوان تزیینی نگهداری میشن و فروش دو منظوره دارن البته به جز یوتی لیتی که تک منظوره نگهداری میشه
و نکته دیگه اینکه زاد و ولد کبوتر زیاده و شما هر نژادی رو که تهیه کنید و اگر درست نگهداری کنید و مشکل خاصی نباشد در مدت کوتاهی تعداد زیاد میشود پس چه بهتر نژادی رو نگهداری کنید که ارزش اقتصادی بیشتری داشته باشه و سود بیشتری نصیب شما کند و به راحتی قابل فروش باشد
دوستدار شما میرداودی
ادرس کانال:iranpigeon_meaty@
کپی برداری با ذکر منبع مجاز است
درباره این سایت